Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament de Llavaneres incorpora dos peons per reforçar la brigada municipal
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Llavaneres incorpora dos peons per reforçar la brigada municipal

Les contractacions han estat possibles a través d'un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme i s'han efectuat en el marc de la linea Treball i Formació. Aquestes incorporacions se sumen a la contractació d'una auxiliar adminsitrativa, que des del mes de febrer està reforçant l'àrea de Medi Ambient, per a la campanya d'implantació de la recollida porta a porta de residus.

La linea Treball i Formació és una iniciativa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), a través de la qual se subvencionen les contractatacions de persones a l'atur (en especial de col·lectius més vulnerables com els majors de 45 anys o bé de persones amb risc d'exclusió social). Enguany, el consistori ha participat en tres de les linies convocades pel SOC:

El programa facilita que els col·lectius amb major taxa d'atur i més dificultats en accedir al mercat laboral, inscrits al SOC puguin tenir una experiència professional, així com rebre una formació vinculada al seu lloc de treball. A més, s'hi ofereixen sessions de tutoria i acompanyament als participants tant des del consell com des del consistori, a través de la Regidoria d'Ocupació. Es treballa la millora de competències, la definició de perfils professionals i les eines i canals de recerca de feina per tal de que un cop finalitzat el període de contractació es puguin incorporar al mercat de treball.