Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Caldes ha donat resposta fins a gairebé un 80% de les incidències comunicades mitjançant el servei Línia Verda

Des de la posada en funcionament del servei Línia Verda a Caldes d’Estrac, els veïns i les veïnes han fet arribar un total de 813 incidències, de les quals un 79% ja han estat solucionades. Durant aquest temps, el tipus d’incidències més freqüents han estat les qüestions relacionades amb les voreres i les calçades, seguides de l’enllumenat públic, les zones enjardinades, el mobiliari urbà i la neteja.

 

Pel que fa al funcionament del servei Línia Verda, es porta a terme a través d’una aplicació gratuïta on l’usuari pot comunicar qualsevol incidència o desperfecte adjuntant una fotografia i un comentari. Un cop enviada, el personal de l'Ajuntament rep una notificació del desperfecte comunicat i a partir d'aquest moment, s'inicien els tràmits per a solucionar la incidència detectada. 

Així mateix, al servei Línia Verda es pot accedir a través del web liniaverdacaldetes.cat, on a més de comunicar una incidència o plantejar una consulta, la persona usuària disposa d’amplis continguts mediambientals com guies de bones pràctiques, consells o informació del municipi.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla