Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament crea el programa 'Nexes' que ofereix atenció a la soledat no desitjada de persones grans

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal del Maresme, ha posat en marxa el programa 'Nexes', un projecte que té com a objectiu conèixer i acompanyar a les persones grans que se senten soles o aïllades, per mitjà d’una atenció individualitzada amb la finalitat de revertir aquesta situació i millorar el seu benestar.

Nexes s’adreça a persones més grans de seixanta-cinc anys que visquin soles i es trobin en situació d’aïllament social o que expressin sentiment de solitud. A partir de les dades de les quals disposa la Regidoria de Benestar Social, s’ha fet una selecció de persones per poder atendre-les amb la voluntat que Nexes es consolidi com un servei municipal més.

La detecció de les persones que pateixen soledat es fa a través d’unes entrevistes al domicili de les persones grans seleccionades. Les entrevistes permetran valorar si aquesta persona pateix soledat i conèixer el seu context per valorar les seves preferències i necessitats.