Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El pròxim 17 de setembre se celebra a Llavaneres la gala dels premis de l’Esport 2022

Cada dos anys, l’Ajuntament de Llavaneres organitza els Premis de l’Esport per reconèixer els èxits dels esportistes locals i la tasca de promoció de l’esport que porten a terme els clubs del municipi. L’any passat, a causa de la pandèmia no es va poder celebrar però enguany la Regidoria d’Esport ha recuperat l’esdeveniment. 

La gala s'estructura en quatre blocs. En el primer es reconeix l'èxit d'esportistes a títol individual; en el segon, d'esportistes que han excel·lit en la categoria d'esport adaptat; en el tercer es guardonen els equips de clubs; i, per últim, es dona pas a les mencions especials. En cada bloc de la gala hi haurà una projecció d'imatges dels veïns i entitats que rebran el premi.

Amb tot, els Premis de l'Esport 2022 tindran lloc dissabte 17 de setembre, a les 20 h, del vespre, al nou Pavelló d'Esports Municipal.