Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El pròxim 20 de febrer, Sant Vicenç acollirà la primera campanya de donació de sang i de plasma de l’any
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El pròxim 20 de febrer, Sant Vicenç acollirà la primera campanya de donació de sang i de plasma de l’any

Tindrà lloc al Centre Cívic, de 10:00 a 14:00, i es portarà a terme seguint la mateixa dinàmica de les anteriors campanyes. Com sempre, caldrà reservar hora a través del web “donarsang.gentcat.cat”, un requisit indispensable per evitar aglomeracions i complir amb els protocols sanitaris encara vigents contra la covid. 

Pel que fa als requisits, recordem que pot ser donant de sang tota aquella persona que tingui entre 18 i 70 anys, que pesi més de 50 quilos i que estigui, per suposat… bé de salut. Les dones en poden donar un màxim de tres vegades  l’any i els homes un màxim de quatre. Tot plegat, cal  deixar passar dos mesos entre donació i donació.