Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El pròxim 21 de novembre s'obren les inscripcions per a participar en la Cavalcada de Reis 2024
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El pròxim 21 de novembre s'obren les inscripcions per a participar en la Cavalcada de Reis 2024

Un any més, es podrà participar en la cavalcada en alguna de les modalitats següents: Patges reials: a partir de 14 anys, Abanderats dels Reis Mags: a partir de 14 anys, Figurants a les carrosses del seguici: entre 8 i 14 d'anys i Voluntaris tècnics, com a servei d'ordre al voltant del seguici o en qualsevol altra funció de col·laboració amb l'organització: a partir de 16 anys.Les inscripcions duran a terme del 21 al 24 de novembre i es podran efectuar a través d'un formulari disponible al web municipal.

Un cop finalitzat el termini, s'elaborarà una llista amb les persones seleccionades i l'admissió estarà condicionada per L'empadronament i la disponibilitat de les talles de les disfresses. A més a més, L'ordre d'inscripció no serà determinant per l'assignació. En el cas que hi hagués més sol·licituds que places, s'elaborarà una llista de reserva amb les persones que hagin quedat exclosos.

Cal destacar també que la inscripció dels infants estarà condicionada a la participació d'un major d'edat (un pare, mare, tutor/a legal o familiar...) com a voluntari el mateix dia de la Cavalcada. Per tant, caldrà indicar la modalitat 'figurant' de l'infant i també la modalitat 'voluntari' per a la persona adulta al formulari.