Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Consell Comarcal obre una línia d’ajuts per afavorir l’autoocupació de les persones majors de 45 anys del Maresme

El 63% de l’atur maresmenc es concentra en les persones de 45 anys i més. És per això que el Consell Comarcal ha obert una línia d’ajuts centrades a l’autoocupació en les persones autònomes o persones jurídiques d’aquesta franja d’edat que hagin decidit posar en marxa una idea de negoci.

En aquest sentit, el Consell Comarcal destinarà 75.000 euros a persones autònomes i persones jurídiques de 45 anys o més i que tinguin el domicili fiscal en algun dels 30 municipis del Maresme.

S’ha de tenir en compte que és una convocatòria en règim de concurrència no competitiva,i que per tant, obtindran un ajut de 3.000 euros les 25 primeres persones autònomes o empreses que presentin la sol·licitud i compleixin els requisits que s’especifiquen a les bases de la convocatòria.

Les sol·licituds, que ja es poden tramitar des del passat 26 de juliol,  s’han de presentar de forma telemàtica a la seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme, aportant tota la documentació requerida a les bases. Amb tot, recordem que la data límit és fins el 23 de setembre.