Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Telefònica instal·larà una nova antena per a assegurar la cobertura a Caldes d'Estrac

El passat mes d’agost, l’alcalde Òscar Baró, en nom de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, va escriure una carta a la companyia per a expressar la disconformitat de la vila amb el servei. A l’escrit, Baró va plasmar diverses incidències viscudes per veïns, veïnes i persones estiuejants amb l’empresa Movistar i va demanar una solució ràpida als problemes de telefonia mòbil, així com una compensació pel pèssim servei a les persones usuàries del poble. 

Doncs bé, ara el responsable del Departament de Relacions Institucionals de Telefónica ha comunicat a l’Ajuntament de Caldes que la companyia ha començat els tràmits per a instal·lar una nova antena. Segons ha expressat la mateixa companyia de telefonia, la intenció és que l’antena es col·loqui durant el primer semestre de l’any 2023. Una infraestructura que, sense cap dubte, ajudaria a millorar els problemes de cobertura que ha patit el municipi.