Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Taller de xapes per a la sensibilització en diversitat sexual i de gènere a Sant Vicenç de Montalt
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Taller de xapes per a la sensibilització en diversitat sexual i de gènere a Sant Vicenç de Montalt

Es tracta d’una proposta que compta amb el al suport de la Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina de Polítiques d'Igualtat. Durant aquest taller de creació de s'aprofitarà l'activitat artística conjunta per parlar amb els i les joves de forma amena i divertida sobre la diversitat sexual i de gènere. 

La finalitat és afavorir una visió del gènere, sexualitats i vincles afectius lliures d'estereotips masclistes, fomentar la solidaritat envers les persones LGTBI+ visibilitzant la diversitat sexual i de gènere com a riquesa, identificar els prejudicis sobre aquesta, i visibilitzar noves realitats familiar, com per exemple families homomarentals, homoparentals, o monoparentals,  o , entre d’altres. 

Tots aquests objectius cerquen prevenir la lgtbifòbia a través de l'elaboració de xapes personalitzades amb dibuixos, lemes i missatges sobre el dret a viure en llibertat i sense discriminacions la preferència sexual, l'expressió i la identitat de gènere.

El taller es durà a terme el proper dijous 18 de maig de 17.00 a 19.30 h a l'Av. Toni Sors (zona esportiva). És una activitat gratuïta que impartirà Sida Studi i No cal inscripció prèvia.