Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament impulsa una enquesta per valorar la platja i els serveis que ofereix
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament impulsa una enquesta per valorar la platja i els serveis que ofereix

Aquesta actuació s’emmarca en els compromisos adquirits per l’Ajuntament de Sant vicenç de Montalt per la renovació del segell Biosphere 2023.

La qualitat de la platja de Sant Vicenç de Montalt ha estat reconeguda amb el segell Biosphere 2022, que l'atorga l'Institut de Turisme Responsable (ITR), un organisme independent creat el 1995 amb la finalitat d'impulsar accions i programes de desenvolupament sostenible en destinacions i empreses turístiques.

Així mateix, l’objectiu de l’Ajuntament és aconseguir la satisfacció de totes aquelles persones que visiten la platja del municipi, oferint serveis de qualitat i un valuós entorn natural.

Per aquest motiu, el consistori vol conèixer l'opinió de les persones usuàries de la platja i dels diferents serveis que s’ofereixen per continuar millorant-la. Amb tot, L’enquesta es pot respondre a través del web municipal.