Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament presenta la 2a Jornada dels Drets dels Infants

La celebració de la 2a Jornada dels Drets dels Infants a Sant Vicenç de Montalt, impulsada per la Regidoria d'Infància i Joventu, .tindrà lloc el pròxim 18 de novembre, d'11 del matí a set de la tarda, al parc dels Germans Gabrielistes.

L’Ajuntament considera fonamental que els infants i els adolescents tinguin el màxim protagonisme en la programació i la realització de les activitats d'aquesta jornada que serà un espai de trobada de tots els agents que tinguin relació amb la infància, i que comptaran amb espais de joc i de creació, xerrades per a les famílies, tallers, actuacions, fira amb expositors, etc. A més a més, La jornada d'enguany finalitzará amb un concert d'El Pot Petit.

L’objectiu de la jornada és promoure el coneixement i visibilitzar el compromís en la defensa dels Drets dels Infants, i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectiva. Per aquest motiu l’Ajuntament convida a participar a tots els agents relacionats amb els infants, com centres educatius, entitats, comerços i empreses, i els ofereix l’oportunitat de disposar d’un espai durant la jornada i/o dur a terme una activitat.