Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’ajuntament posa en marxa la iniciativa “Trobades amb l’alcalde”

Amb l’objectiu de fomentar una relació més propera entre la població i l’Ajuntament, es posa en marxa un cicle regular de converses informals i disteses amb l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, per conversar i debatre sobre temes d’especial rellevància al municipi prenent un café o una beguda. L’objectiu d’aquesta proposta és conèixer de primera mà les principals inquietuds dels veïns i veïnes així com també  respondre les qüestions que es plantegin. 

Les trobades tindran lloc el primer i tercer dimarts de cada mes, a dos quarts de vuit de la tarda, al despatx d'Alcaldia. Les próximes trobades que ja hi ha programades són els próxims dies 5  de desembre, 19 de desembre, 2 de gener i 16 de gener.

Per assistir-hi cal formalitzar una inscripció prèvia, ja sigui de forma telemàtica, a través del correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o bé trucant directament al número de telèfon 93 791 05 11. Recordem que les places són limitades, i es preveu que hi puguin assistir un màxim de 6 persones per sessió.