Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Escola de música municipal l'Oriola programa 3 noves formacions a partir d'aquest novembre
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Escola de música municipal l'Oriola programa 3 noves formacions a partir d'aquest novembre

La regidoria d'Ensenyament ha planificat tres formacions amb noves activitats dintre de la programació de l'escola i aconseguir d’aquesta manera, apropar la música a la població. Les activitats estan dirigides a tots els públics i es permet portar els propis instruments si són de percussió. Les activitat són gratuïtes durant els mesos de novembre i desembre. A partir de gener, els alumnes que vulguin continuar amb la formació se'ls aplicarà la corresponent quota segons l'ordenança núm. 14.

Pel que fa a les activitas, s’ofereix un taller de percussió dirigit pel professor Nil Boya, els dies 9,16,23, i 30 de novembre i 7 i 14 de desembre. Un taller d’ukelele, dirigit per Marc Ledesma, els divendres 10, 17 i 24 de novembre i 1 i 15 de desembre, i un taller de combos, a càrrec també del professor Marc Ledesma, els divendres, 10, 17 i 24 de novembre, i 1 i 15 de desembre. 

Per a més informació, podeu contactar al correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.