Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt presenta un concurs de microteatre amateur

L’Ajuntament organitza enguany, per primera vegada, un concurs de microteatre a l’aire lliure, en el qual es representaran diferents espectacles teatrals de curta durada a diferents espais del municipi durant el proper mes de maig. A més a més,  cal destacar que aquesta iniciativa premiarà als participants amb 2500 euros en premis. 

Aquest projecte neix amb l’ànim de promoure l’interès en les arts escèniques i, especialment, en tot allò relacionat amb el món de la interpretació i l'escriptura de guions teatrals per a peces de microteatre. Aquest format permet que el públic estigui molt a prop dels actors i les actrius, creant d’aquesta manera, una important connexió entre públic i artista. En aquest sentit, les propostes teatrals de curta durada permetran gaudir de diferents obres, autors i gèneres en una mateixa diada, i el públic podrà realitzar un circuit per diferents espais del municipi que, habitualment, no són destinats per fer-hi  teatre.

Finalment, els participants hauran d'elaborar el seu propi guió de teatre, d'una durada aproximada d’entre 15 i 25 minuts i el termini per inscriure's-hi finalitza el proper 29 de febrer.