Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La Trobada de Puntaires de Sant Vicenç arriba a la 26a edició
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Trobada de Puntaires de Sant Vicenç arriba a la 26a edició

La cita és el pròxim diumenge 16 de juny, de 10 del matí a dues del migdia, a la plaça del Poble.

L'objectiu d'aquesta trobada, que aplega a dos centenars de puntaires procedents d’associacions i escoles d'arreu de Catalunya, és mostrar al visitant com es realitza la tradicional tècnica de puntes de coixí. D’aquesta manera, es buscar donar a conèixer la tècnica d'aquesta activitat artesanal; Es tracta d’una tradició molt arrelada a Catalunya i que darrerament està agafant més força.

La punta al coixí, randa o boixets és un art tèxtil que consisteix a elaborar unes filigranes fines i complexes a partir de l'ús d'un patró de cartolina, fil, boixets, agulles i un coixí.