Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt incorpora el suport de dos gossos policia
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt incorpora el suport de dos gossos policia

L’objectiu és reforçar el dispositiu de vigilància policial de les nits del cap de setmana, que es va posar en marxa el passat mes d’abril. Aquest reforç es farà a través una patrulla que, eventualment, pugui comptar amb el suport dels gossos en els controls, els patrullatges a peu i els dispositius en esdeveniments que concentrin moltes persones. 

En el marc del primer operatiu que va comptar amb la participació dels gossos policia, es van realitzar un total de sis controls, i en un d’ells,  es van confiscar diferents substancies estupefaents.

La mesura vol continuar reforçant la seguretat a la vila i augmentar la prevenció i detecció d’infraccions relacionades amb les drogues.